Разлика помеѓу образувана и интелегентна личност

“Секоја будала може нешто да знае, но поентата е да разбира” Albert Einstein Луѓето во денешно време често ги мешаат образованието со интелигенцијата и затоа многу е важно еднаш за

ЌЕ ЈА ЗАТВОРАМ ФИРМАТА! ЈАС ЌЕ СЕ СНАЈДАМ, АМА ВИЕ ЌЕ ОСТАНЕТЕ НА УЛИЦА!

Па добро, ќе одморам ли јас некогаш во животот? Има ли крај на проблемите? Неможе човек да дојде на работа и да поработи раат? Се нешто непланирано ќе излезе и

Хармонија- предуслов за успешен бизнис

Секој од нас барем еднаш во животот го има почуствувано на своја кожа дисбалансот во живот. Погледнете го оваа видео. Остави коментар под видеото..

Site Footer